TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik, en yeni albümleri müzikseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Genç kent ozanlarından Mabel Matiz'in yeni albümü, dijital platformlar arasında ilk kez TTNET Müzik'te yayınlandı.
İlk albümüyle büyük bir çıkış yakalayan Mabel Matiz, yeni yıla yeni albümü "Yaşım Çocuk" ile girdi. Genç kent ozanlarından biri olarak gösterilen Mabel Matiz'in yeni albümü, dijital platformlar arasında ilk kez TTNET Müzik'te yer aldı. Mabel Matiz'in yeni albümünde 12 yeni şarkı var. Daha önce Teoman, Göksel ve Ceylân Ertem gibi müzik dünyasının saygın isimlerine birer şarkı veren Mabel Matiz, yeni albümünde 9 şarkının söz ve müziğine imza atıyor.
Mabel Matiz'e yeni albümünde önemli konuklar eşlik ediyor. Albümün çıkış şarkısı "Zor Değil"in sözleri Mete Özgencil'e ait. Mabel Matiz'in bir Yıldız Tilbe şarkısı olan "Aşk Yok Olmaktır"a getirdiği yepyeni yorum ise dikkat çekiyor. "Aşk Yok Olmaktır"ın bu 2013 yorumunda ve albümün Balkan ve Trakya havaları estiren bir diğer hit adaylarından "Alaimisema"da, Özge Fışkın konuk şarkıcı olarak yer alıyor. Albümün kapanış şarkısı "Ah Bu Sefer"de ise ünlü şarkıcı Göksel, Mabel Matiz'e eşlik ediyor.

FACEBOOK ÜZERİNDEN DE DİNLENEBİLİYOR
TTNET Müzik dinleyicileri yerli ve yabancı hit şarkıları Facebook üzerinden de dinleyebiliyorlar. TTNET Müzik, Facebook'un Türkiye'deki müzik içeriğini sağlayan ilk iş ortağı olarak çok özel bir uygulamayı hayata geçirdi. Müzikseverler bu özel uygulamaya, TTNET Müzik internet sitesi üzerinden Facebook hesaplarına giriş yaparak ulaşabiliyor.
(İHA-OK-Y)

15.01.2013 11:08:25 TSI

Editör: Wan Haber