Lumia nın hem ucuz hemde ufak telefonları için herkesin gözü kulağı bu haberde. Merakla beklenen ucuz ve küçük lumia 330 nihayet gözüktü..Microsoft ve Nokia iki şirketin anlaşması neticesinde  telefon piyasasında Microsoft harika giriş yaptı ve çalışmalarına son hız devam ediyor.

Son olarak Microsoftun lumia modeli lumia 1030 görüntüler çıkmıştı ve iphone ile boy ölçüşülmüştü ve  fakat şimdi ise Microsoft yeni giriş seviye ve akıllı olarka tanımladığı lumia 330 Baidu'da görücüye çıktı.Lumia telefonlar için ufak ve ucuz telefonlar görücüye çıkarak gözüktü. Microsoftun yepyeni farklı giriş seviyeli akıllı telefonu lumia 330 yolda ve gözüktü.

Dünya markası Nokia telefon pazarına çıkardığı nokia X e telefonuna çok benziyor ve bu hali ile Lumia 330 çok küçük olması ile dikkat çekiyor fiyatı ile yani ucuz olamsı hasebi ile şimdilerden ilgi odağı ve 118,1 mm uzunluğa ve 64,7 mm genişliğe sahip olan telefon, 4 inç büyüklüğünde ve 800 x 480 piksel çözünürlüğünde kapasitif dokunmatik LCD ekranı ile görücülerine gözüktü.

lumia.png

Editör: Wan Haber