Sakarya'nın Sapanca ilçesinde polis ekiplerinin, içeriden kurşun sıkıldığı için girdikleri lüks villa kumarhane çıktı. Olayla ilgili 9 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Gazipaşa Mahallesi İstanbuldere köyü yolu üzerinde bulunan H.K.'ya ait eve gece 01.00 sıralarında mermi isabet etti. Olay üzerine H.K., durumu polisi bildirdi. Olay yerine gelen Sapanca Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube ekipleri, çevrede yaptıkları çalışmada merminin yaklaşık 250 metre bulunan bir villadan sıkılmış olabileceğini tespit etti.
Villanın bahçesinde yapılan aramalarda çok sayıda boş kovan bulundu. Bunun üzerine mahkemeden arama kararı çıkartan ekipler, C.A.'ya ait olduğu öğrenilen villada arama yaptı. Aramada lüks villanın iki odasında kurulan masalarda kumar oynandığını belirlenirken 9 mm çapında bir ruhsatsız silah, bu silaha ait çok sayıda mermi ve yüzün üzerinde kumar fişi ele geçirildi. Evde bulunan ve olayla ilgilisi olduğu belirlenen biri kadın 9 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar Emniyetteki ifadelerinin ardından Savcılığa sevk edildi.
(MA-İÇ-Eİ-Y)

19.12.2012 18:16:15 TSI

Editör: Wan Haber