Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Orduspor deplasmanına gidecek olan Gençlerbirliği, maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-siyahlılarda bugün gerçekleştirilen antrenmanı Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) ziyaret etti.
Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) yetkilileri ve beraberindeki 7 minik, Gençlerbirliği'nin Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki antrenmanını izledi. Futbolcularla hatıra fotoğrafı çektiren miniklere imzalı kartpostal ve takvim hediye edildi.

FUAT ÇAPA: "GENÇLERBİRLİĞİ HERKESE HİTAP EDEN BİR KULÜP"
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, Gençlerbirliği'nin herkese hitap eden bir kulüp olduğunu söyleyerek, "Bu açıdan herkese açık olmamız lazım. Lösemili çocuklar zaten yaşantılarında sıkıntı yaşıyor. En azından biz onları burada morallendirebildiysek ne mutlu" dedi.
Çapa, Gençlerbirliği'nin sosyal alandaki çalışmaları biraz daha arttırmı gerektiğini belirtti.

SEDA SERTCAN: "ÇOCUKLARIMIZI KENDİ SEÇTİKLERİ YERLERE GÖTÜRMEYE ÇALIŞIYORUZ"
Lösemili Çocuklar Vakfı Halkla İlişkiler Koordinatörü Seda Sertcan, ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "LÖSEV olarak 15. yılımızdayız. Lösemili çocuklarımız ve ailelerimiz için hizmetlerimize devam ediyoruz. Şubat tatili sebebiyle de 'Meslekleri Tanıyalım' adlı projeyle çocuklarımızı kendi seçtikleri yerlere götürmeye çalışıyoruz. Gençlerbirliği takımı da bunlardan bir tanesiydi" diye konuştu.
"Çok büyük bir futbol aşığıyım, futbolu çok severim" diyen lösemili genç Melek Kıbrıs ise, "Gençlerbirliği'ni tutuyorum. Çok iyi oyuncuları olduğunu düşünüyorum. Özellikle de Cem Can'ı çok beğeniyorum" diye konuştu. Bir diğer genç Melisa Gökçe ise, "Ben çok futbol hayranı değilim ama Gençlerbirliği'ni çok seviyorum, oyuncuları çok iyi oynuyor. En çok Hurşut'u tutuyorum. Fanatiğiyim hatta ona aşığım" ifadesinde bulundu.

ORDUSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Kırmızı-siyahlılar, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Fuat Çapa gözetiminde Orduspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Isınma koşusu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5'e 2 top kapmaca çalışmasıyla sürdü. Kırmızı-siyahlılar, antrenmanın son bölümünde taktik çalıştı. Gribal enfeksiyon geçiren Azofeifa takımdan ayrı düz koşu yaparken, milli takıma davet edilen Jimmy Durmaz'ın neşesinin yerinde olduğu gözlendi. Orduspor karşılasında, sarı kart cezalısı Özgür ve Aykut'un forma giyemeyecek.
Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına konsantre olduklarını anlatan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, ligi istedikleri sıralarda bitirmek istediklerini ifade etti. Kendilerinin ve rakip Orduspor'un eksiklerini değerlendiren Çapa, "Biz bu durumu kadroda yer alan arkadaşlarla telafi etmeye çalışacağız. Onlar da forma şansı yakalamış olacaklar ve rekabet içine girmiş olacaklar" diye konuştu.
Çapa, Orduspor karşısında ilk 11'de çok ciddi değişiklikler yapmayı düşünmediği dile getirerek, "Belki 1-2 tane pozisyon değişiklikleri olabilir bu da sakatlıklar ve cezadan veya formda olmayan arkadaşlardan dolayı olabilir ama 4-5 değişiklik olmaz. Biz mümkün olduğu kadar 11'leri korumaya çalışıyoruz. Çünkü çok fazla değişiklik çok fazla karmaşaya neden olur. Biz de bazı şeyler net olsun istiyoruz" açıklamasını yaptı.

ARTUN AKÇAKIN: "ORDU'DAN 3 PUANI ALIP DÖNECEĞİZ"
Kırmızı-siyahlı futbolcu Artun Akçakın ise, ilk iki maçı kazanarak, ikinci yarıya altı puanla başladıklarını belirtti. Orduspor'un zorlu bir deplasman alacağına değinen Akçakın, "Çalışmalarımı her zaman iyi yap, hocamdan her zaman forma bekliyorum. Bu şansı yakaladığımda da elimden gelenin en iyi mücadeleyi verip hocamı mahcup etmemek için uğraşıyorum. Ordu'ya 3 puan için gidiyoruz, 3 puanı alıp döneceğiz" dedi.
(SU-BH-S)

31.01.2013 17:06:24 TSI

Editör: Wan Haber