Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) üyeleri, Gazi Ortaokulu Müdürü, velileri ve öğrencileri yeni yıl nedeniyle Medical Park Samsun Hastanesi'ni ziyaret ederek, tedavi gören lösemili çocuklara hediyeler verdi.
Medical Park Samsun Hastanesi'nde yatan lösemi hastaları ve ailelerinin yeni yılını kutlamak için gelen LÖSAM yetkilileri Kemal Öztürk, Ayşegül Öztürk, Gazi Ortaokulu Müdürü Aydın Peker, Gazi Ortaokulu velileri ve öğrencileri çocuklara hediyeler verdiler. Medical Park Samsun Hastanesi Başhekimi OpR. Dr. Hakan Özcan, Doç. Dr. Tunç Fışgın ve Doç. Dr. Emel Özyürek LÖSAM yetkililerine eşlik etti.
LÖSAM olarak bu ziyaretleri sadece özel günlerde değil her zaman gerçekleştirdiklerini belirten Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Öztürk, amaçlarının hastalar ve ailelerinin moral ve motivasyonlarını yükseltmek olduğunu söyledi.
Gazi Ortaokulu öğretmenleri, velileri ve öğrencilerine teşekkür eden Medical Park Samsun Hastanesi Çocuk Hematoloji Uzmanları Doç. Dr. Emel Özyürek ve Doç. Dr. Tunç Fışgın, kendilerinin de üyesi olduğu LÖSAM'ın lösemi hastalarına ve ailelerine her zaman destek verdiğini belirterek başka sivil toplum örgütlerinin ve kurumlarında lösemi tedavisine destek vermesinin kendilerini çok mutlu ettiğini söylediler.
Medical Park Samsun Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Hakan Özcan ise hastane olarak daha büyük yatırımlarla Samsun ve bölgeye hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi. Dr. Özcan, "Farklı üniteler kurarak, yapılmayanı yaparak bölgede farklılığımızı hissettiriyoruz. Çocuk Kök Hücre Nakil Merkezimizin akreditasyon işlemleri tamamlandığı zaman yurt dışından gelen hastalarımızı merkezimize bekliyoruz" dedi.
(SAM-SLH-Y)

29.12.2012 11:48:38 TSI

Editör: Wan Haber