Bursa'da iki gündür etkili olan lodos, bir binanın çatısını 50 metre uzağa sürükleyerek başka bir binanın üzerine savurdu. Yaşanan hayret verici olayda şans eseri yaralanan olmazken, polis ve itfaiye ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı.
Görenleri hayret düşüren olay, saat 22.00 sıralarında Merkez Yıldırım İlçesi Çınarönü Mahallesi meydana geldi. İki gündür etkili olan lodos, gece boyu devam etmesinin ardından bir binanın çatısını bağlı olduğu yerden sökerek yaklaşık 50 metre sürükledikten sonra başka bir binanın üstüne uçurdu. Olayda şans eseri yaralanan olmazken, çatının üstüne uçtuğu ev ile bir minibüste maddi hasar meydana geldi. Çatının kendi evin üzerine nasıl geldiğini çözemediğini belirten ev sahibi Nasrullah Türker , "olay anında torunlarımla evde oturuyorduk. Büyük bir gürültü ile kendimizi dışarı attık. Duyduğumuz sesten torunlarım çok etkilendi. Şuanda onları sakinleştirmek ile uğraşıyoruz" dedi.
Gece boyu etkisini sürdüren lodos sabah saatlerinde dinerken, polis ekipleri olay yerine kimsenin yaklaşmaması konusunda sık sık uyarılarda bulundu.
(AÇ

03.12.2012 07:58:18 TSI

Editör: Wan Haber