Nevşehir'de sosyal paylaşım sitesinde tanışarak arkadaş oldukları lise öğrencisi kıza tecavüz ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişiden 3'ü, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde 16 yaşındaki lise öğrencisi F.C.M.'nin evine gelmemesi üzerine ailesi durumu polise bildirdi. F.C.M.'yi bulmak için çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, genç kızı Nevşehir Dr. İ. Şevki Atasagun Devlet Hastanesi bahçesinde buldu.
F.C.M.'nin polise verdiği ifadesinde, bir sosyal paylaşım sitesinden tanıştığı E.C. (19) ve arkadaşları A.Ö. (30) ve N.A. ile bir süre arkadaşlık ettiğini ve şahısların 2 ayrı tarihte kendisine tecavüz ettiklerini söylediği öğrenildi.
Genç kızın şikayeti üzerine polis ekipleri E.C, A.Ö ve N.A ile birlikte bu şahıslara yardım ettikleri öne sürülen A.Y. (17), M.A. (30) ve S.A.'yı (23) gözaltına aldı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki ifadelerinin ardından mahkemeye çıkarılan şahıslardan E.C., A.Ö. ve N.A. tutuklanırken, A.Y., M.A. ve S.A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
(MÖZ-ZB-GS-Y)

05.01.2013 12:57:35 TSI

Editör: Wan Haber