Takdir Teşekkür Hesaplama Programı arayanlar sitemizde İlköğretim 4.Sınıf Takdir Teşekkür Hesaplama işlemini, 5. Sınıf Takdir Teşekkür Hesaplama işlemini, 6. Sınıf Takdir Teşekkür Hesaplama işlemini, 7. Sınıf Takdir Teşekkür Hesaplama işlemini, 8. Sınıf Takdir Teşekkür Hesaplama işlemini, 9. Sınıf Takdir Teşekkür Hesaplama işlemini ve diğer tüm sınıfların takdir teşekkür hesaplama işlemini canlihaber.com farkı ile yapabilirsiniz.

Takdir Teşekkür Hesaplaması nasıl yapılır, Taktir Teşekkür Hesaplama nasıl yapılır, Takdir Teşekkür nasıl Hesaplanır Lise, Takdir Teşekkür nasıl Hesaplanır İlköğretim, Takdir Teşekkür nasıl Hesaplanır 4. Sınıf, Takdir Teşekkür nasıl Hesaplanır 5. Sınıf, Takdir Teşekkür nasıl Hesaplanır 6. Sınıf, Takdir Teşekkür nasıl Hesaplanır 7. Sınıf, Takdir Teşekkür nasıl Hesaplanır 8. Sınıf, Takdir Teşekkür nasıl Hesaplanır 9. Sınıf, Takdir Teşekkür nasıl Hesaplanır 10. Sınıf, Takdir Teşekkür nasıl Hesaplanır?

Tüm Sınıflar Takdir Teşekkür hesaplama nasıl yapılır? 
Arkadaşlar Takdir ve Teşekkür hesaplama işlemi şöyle yapılır: öncelikle her dersin ortalaması alınır ve dersin haftalık ders saati ile çarpılır daha sonra çarpım sonuçları derslerin haftalık ders saatleri toplamına bölünür Çıkan sonuç size Takdir veyahut Teşekkür aldığınızı gösterir. Örneğin 4, 5, 6, 7 ve 8 inci sınıflarda puan ortalaması Türkçe dersinden 55.00, diğer derslerin her birinden 45.00 puandan aşağı olmamak şartı ile tüm derslerin dönem ağırlıklı puan ortalaması 70. 00-84 .99 olanlara Teşekkür ve 85.00 puan ve yukarı olanlara ise Takdir verilir.

 

(4. sınıf takdir teşekkür belgesi hesaplama)
Arkadaşlar 4. sınıf takdir teşekkür belgesi hesaplama işlemi şöyle yapılır: öncelikle her dersin ortalaması alınır ve dersin haftalık ders saati ile çarpılır daha sonra çarpım sonuçları derslerin haftalık ders saatleri toplamına bölünür Çıkan sonuç size Takdir veyahut Teşekkür aldığınızı gösterir. Örneğin 4, 5, 6, 7 ve 8 inci sınıflarda puan ortalaması Türkçe dersinden 55.00, diğer derslerin her birinden 45.00 puandan aşağı olmamak şartı ile tüm derslerin dönem ağırlıklı puan ortalaması 70. 00-84 .99 olanlara Teşekkür ve 85.00 puan ve yukarı olanlara ise Takdir verilir. Sevgili öğrenciler sitemizde bulunan takdir ve teşekkür belgesi hesaplama programı ile hangi belgeyi alacağınızı önceden hesaplayabilirsiniz. .
 
(5. sınıf takdir teşekkür belgesi hesaplama)
Arkadaşlar 5. sınıf takdir teşekkür belgesi hesaplama işlemi şöyle yapılır: öncelikle her dersin ortalaması alınır ve dersin haftalık ders saati ile çarpılır daha sonra çarpım sonuçları derslerin haftalık ders saatleri toplamına bölünür Çıkan sonuç size Takdir veyahut Teşekkür aldığınızı gösterir. Örneğin 4, 5, 6, 7 ve 8 inci sınıflarda puan ortalaması Türkçe dersinden 55.00, diğer derslerin her birinden 45.00 puandan aşağı olmamak şartı ile tüm derslerin dönem ağırlıklı puan ortalaması 70. 00-84 .99 olanlara Teşekkür ve 85.00 puan ve yukarı olanlara ise Takdir verilir. Sevgili öğrenciler sitemizde bulunan takdir ve teşekkür belgesi hesaplama programı ile hangi belgeyi alacağınızı önceden hesaplayabilirsiniz.
 
(6. sınıf takdir teşekkür belgesi hesaplama)
Arkadaşlar 6. sınıf takdir teşekkür belgesi hesaplama işlemi şöyle yapılır: öncelikle her dersin ortalaması alınır ve dersin haftalık ders saati ile çarpılır daha sonra çarpım sonuçları derslerin haftalık ders saatleri toplamına bölünür Çıkan sonuç size Takdir veyahut Teşekkür aldığınızı gösterir. Örneğin 4, 5, 6, 7 ve 8 inci sınıflarda puan ortalaması Türkçe dersinden 55.00, diğer derslerin her birinden 45.00 puandan aşağı olmamak şartı ile tüm derslerin dönem ağırlıklı puan ortalaması 70. 00-84 .99 olanlara Teşekkür ve 85.00 puan ve yukarı olanlara ise Takdir verilir. Sevgili öğrenciler sitemizde bulunan takdir ve teşekkür belgesi hesaplama programı ile hangi belgeyi alacağınızı önceden hesaplayabilirsiniz.
 
(7. sınıf takdir teşekkür belgesi hesaplama)
Arkadaşlar 7. sınıf takdir teşekkür belgesi hesaplama işlemi şöyle yapılır: öncelikle her dersin ortalaması alınır ve dersin haftalık ders saati ile çarpılır daha sonra çarpım sonuçları derslerin haftalık ders saatleri toplamına bölünür Çıkan sonuç size Takdir veyahut Teşekkür aldığınızı gösterir. Örneğin 4, 5, 6, 7 ve 8 inci sınıflarda puan ortalaması Türkçe dersinden 55.00, diğer derslerin her birinden 45.00 puandan aşağı olmamak şartı ile tüm derslerin dönem ağırlıklı puan ortalaması 70. 00-84 .99 olanlara Teşekkür ve 85.00 puan ve yukarı olanlara ise Takdir verilir. Sevgili öğrenciler sitemizde bulunan takdir ve teşekkür belgesi hesaplama programı ile hangi belgeyi alacağınızı önceden hesaplayabilirsiniz.
 
(8. sınıf takdir teşekkür belgesi hesaplama)
Arkadaşlar 8. sınıf takdir teşekkür belgesi hesaplama işlemi şöyle yapılır: öncelikle her dersin ortalaması alınır ve dersin haftalık ders saati ile çarpılır daha sonra çarpım sonuçları derslerin haftalık ders saatleri toplamına bölünür Çıkan sonuç size Takdir veyahut Teşekkür aldığınızı gösterir. Örneğin 4, 5, 6, 7 ve 8 inci sınıflarda puan ortalaması Türkçe dersinden 55.00, diğer derslerin her birinden 45.00 puandan aşağı olmamak şartı ile tüm derslerin dönem ağırlıklı puan ortalaması 70. 00-84 .99 olanlara Teşekkür ve 85.00 puan ve yukarı olanlara ise Takdir verilir. Sevgili öğrenciler sitemizde bulunan takdir ve teşekkür belgesi hesaplama programı ile hangi belgeyi alacağınızı önceden hesaplayabilirsiniz.

(9. Sınıf (Lise 1) Takdir Teşekkür Hesaplama)
Arkadaşlar 9. sınıf takdir teşekkür belgesi hesaplama işlemi şöyle yapılır: öncelikle her dersin ortalaması alınır ve dersin haftalık ders saati ile çarpılır daha sonra çarpım sonuçları derslerin haftalık ders saatleri toplamına bölünür Çıkan sonuç size Takdir veyahut Teşekkür aldığınızı gösterir. Örneğin 4, 5, 6, 7 ve 8 inci sınıflarda puan ortalaması Türkçe dersinden 55.00, diğer derslerin her birinden 45.00 puandan aşağı olmamak şartı ile tüm derslerin dönem ağırlıklı puan ortalaması 70. 00-84 .99 olanlara Teşekkür ve 85.00 puan ve yukarı olanlara ise Takdir verilir. Sevgili öğrenciler sitemizde bulunan takdir ve teşekkür belgesi hesaplama programı ile hangi belgeyi alacağınızı önceden hesaplayabilirsiniz. 
 
(10. Sınıf (Lise 2) Takdir Teşekkür Hesaplama)
Arkadaşlar 10. sınıf takdir teşekkür belgesi hesaplama işlemi şöyle yapılır: öncelikle her dersin ortalaması alınır ve dersin haftalık ders saati ile çarpılır daha sonra çarpım sonuçları derslerin haftalık ders saatleri toplamına bölünür Çıkan sonuç size Takdir veyahut Teşekkür aldığınızı gösterir. Örneğin 4, 5, 6, 7 ve 8 inci sınıflarda puan ortalaması Türkçe dersinden 55.00, diğer derslerin her birinden 45.00 puandan aşağı olmamak şartı ile tüm derslerin dönem ağırlıklı puan ortalaması 70. 00-84 .99 olanlara Teşekkür ve 85.00 puan ve yukarı olanlara ise Takdir verilir. Sevgili öğrenciler sitemizde bulunan takdir ve teşekkür belgesi hesaplama programı ile hangi belgeyi alacağınızı önceden hesaplayabilirsiniz.
 
(11. Sınıf (Lise 3) Takdir Teşekkür Hesaplama)
Arkadaşlar 11. sınıf takdir teşekkür belgesi hesaplama işlemi şöyle yapılır: öncelikle her dersin ortalaması alınır ve dersin haftalık ders saati ile çarpılır daha sonra çarpım sonuçları derslerin haftalık ders saatleri toplamına bölünür Çıkan sonuç size Takdir veyahut Teşekkür aldığınızı gösterir. Örneğin 4, 5, 6, 7 ve 8 inci sınıflarda puan ortalaması Türkçe dersinden 55.00, diğer derslerin her birinden 45.00 puandan aşağı olmamak şartı ile tüm derslerin dönem ağırlıklı puan ortalaması 70. 00-84 .99 olanlara Teşekkür ve 85.00 puan ve yukarı olanlara ise Takdir verilir. Sevgili öğrenciler sitemizde bulunan takdir ve teşekkür belgesi hesaplama programı ile hangi belgeyi alacağınızı önceden hesaplayabilirsiniz. canlihaber.com Web sayfamızda bulunan takdir ve teşekkür belgesi hesaplama robotu e Okul ile uyumlu olup ders saatlerini ve ders notlarını doğru olarak girdiğiniz takdirde en net sonucu verecektir. takdir ve teşekkür belgesi hesaplama işlemi çok kolay yapmanız gereken sadece takdir ve teşekkür belgesi hesaplama programına doğru bir şekilde ders notlarınızı ve ders saatlerini girmek ve ardından size en doğru sonucu gösterecektir. 
 
(12. Sınıf (Lise 4) Takdir Teşekkür Hesaplama)
Arkadaşlar 12. sınıf takdir teşekkür belgesi hesaplama işlemi şöyle yapılır: öncelikle her dersin ortalaması alınır ve dersin haftalık ders saati ile çarpılır daha sonra çarpım sonuçları derslerin haftalık ders saatleri toplamına bölünür Çıkan sonuç size Takdir veyahut Teşekkür aldığınızı gösterir. Örneğin 4, 5, 6, 7 ve 8 inci sınıflarda puan ortalaması Türkçe dersinden 55.00, diğer derslerin her birinden 45.00 puandan aşağı olmamak şartı ile tüm derslerin dönem ağırlıklı puan ortalaması 70. 00-84 .99 olanlara Teşekkür ve 85.00 puan ve yukarı olanlara ise Takdir verilir. Sevgili öğrenciler sitemizde bulunan takdir ve teşekkür belgesi hesaplama programı ile hangi belgeyi alacağınızı önceden hesaplayabilirsiniz.
Editör: Wan Haber