Salihli Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, Türkiye'nin çeşitli köylerinde eğitim gören çocuklara yüzlerce oyuncak gönderdi.
Salihli Endüstri Meslek Lisesi Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından organize edilen 'Çocuklar Sevinsin' kampanyası çerçevesinde, 20 koli oyuncak toplandığı bildirildi.
Toplanan oyuncakları Türkiye'nin çeşitli köy okullarında eğitim gören çocuklara gönderdiklerini belirten Okul Müdürü Cihat Yakar, "Okulumuzun Beden Eğitimi öğretmenleri tarafından organize edilen 'Çocuklar Sevinsin' kampanyası çerçevesinde öğrencilerimiz evlerinde kullanmadıkları oyuncaklarını getirerek bu kampanyaya dahil oldular. Okulumuzdan Uşak'ın Banaz ilçesine bağlı Düzkışla Köyü'ne, Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinin Kuskunlu Köyü'ne, Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Gökeyüp Kasabası'na, Manisa'nın Alaşehir ilçesinin Dağhacıyusuf Köyü'ne, Yozgat'ın Çekerek ilçesinin Şehit Ferhat Değerli İlkokulu'na, Manisa'nın Demirci ilçesinin Kılavuzlar Köyü'ne ve Manisa'nın Gördes ilçesine bağlı Çiğliler ve Yakaköy İlkokulu'nda okuyan öğrencilerimize oyuncak gönderdik. Onları mutlu ettiysek ne butlu bizlere. Öğrencilerimiz bu kampanya da şiddet içerikli hiçbir oyuncak göndermedi. Geçtiğimiz yılda yine öğrencilerimizle birlikte 1 ton mavi kapak toplayarak 3 engellimize tekerli sandalye hediye etmiştik. Okulumuz bu tür sosyal sorumluluk projelerine devam edecektir. Kampanyayı tertip eden Beden Eğitimi öğretmenlerimizi kutluyor, kampanyaya oyuncaklarıyla destek olan öğrencilerimize de teşekkür ediyorum" dedi.
(ES-ERG-Y)

10.01.2013 13:14:21 TSI

Editör: Wan Haber