Burdur Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri topluma hizmet faaliyetleri kapsamında 'Oyuncak ve Kitap Hediye Et' çalışması ile Çocuk Yuvaları'nda kalan 6-12 yaş grubu çocuklar için kendi aralarında kitap ve oyuncak topladı.
Lise öğrencileri 173 oyuncak ve 73 kitap toplarken, Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdür Sami Bülbül ile öğrenciler, toplanan oyuncak ve kitapları Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne teslim etti.
Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Sami Bülbül, "Okul olarak hem çocuk yuvalarındaki çocuklarımız hem kendi öğrencilerimizin 6-12 yaş arasındaki kardeşlerine yönelik 10 Aralık 20124 Ocak 2013 tarihleri arasında çalışma başlattık. Bu çalışmayla öğrencilerimiz arasında sosyal duyarlılığı artırmayı, başkalarına yardım etme düşüncesini geliştirmeyi, öğrencilerimize iş başarma duygusunu tattırmayı hedefledik. Ayrıca devletimizin sosyal politikalarını tanıtmayı amaçladık. Bu çalışmamızı okul sitemizde yayınlayacağız" dedi.
Cumhuriyet Anadolu Lisesi olarak sosyal içerikli toplum hizmeti çalışmalarının devam edeceğini belirten Bülbül, çalışmanın herkese örnek olmasını diledi.
(HG-SK-Y)

09.01.2013 17:08:38 TSI

Editör: Wan Haber