Önceki gün Nepal'de meydana gelen yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği binlerce kişinin yaralandığı depremle alakalı ünlü şarkıcı Leman Sam'ın paylaşımı herkesi şoke etti ve şaşırttı. Leman Sam'a sosyal medyadan tepki yağıyor. Kendini hemen savunuşa geçen Leman Sam kimsenin beni yargılamaya yok dedi ama kimse Leman Sam'ı tınlamadı bile

7.9'luk büyük depremin ardından Leman Sam, şunları yazdı: Nepal'de Hindu tanrıçası için yüzlerce hayvan katletmişlerdi, cezasız mı kalacaktı, bugün binlercesi öldü, tanrıçaları kabul etsin artık... Düşünmeden kızıp köpürmeye hazır olanların anladığı biçimde hümanist değilim, yeni söylemiyorum bunu, her hümanistim diyene inanmayın. Kimsenin beni yargılamaya hakkı olduğunu düşünmüyorum, o kadar çok hümanist olsaydı, dünya bugünkü gibi mi olurdu?

"KİMSENİN BENİ YARGILAMAYA HAKKI YOK"

Gelen tepkilere rağmen yazdıklarının arkasında durduğunu söyleyen Leman Sam, “Düşünmeden kızıp köpürmeye hazır olanların anladığı biçimde hümanist değilim” dedi. Leman Sam daha sonra ise, “Kimsenin beni yargılamaya hakkı olduğunu düşünmüyorum, o kadar çok hümanist olsaydı, dünya bugünkü gibi mi olurdu?” diyerek yazdıklarını savundu.

Editör: Wan Haber