Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, onarılan ve yeniden yapılan 23 durağa isim verildi.
Lapseki Belediye Başkanı Mehmet Ekim, şehir içerisinde yer alan 23 yeni durağa isim verdiklerini söyledi. Bazı durakları onardıklarını ifade eden Başkan Ekim, Lapseki ilçesinde çeşitli noktalara yeni duraklar eklediklerini ifade etti. Belediye meclis üyelerinin oylarına sunulan isimler arasında Meslek Yüksek Okulu, Dumlupınar, Şekerkaya, Güzelyalı yer alırken uzun süre Lapseki'ye hizmet etmiş Radyo ve Sinema Sanatçısı olan Feridun Karakaya gibi özel isimler de yer aldı. Meclis üyelerinin oylarına sunulan 23 isim oy birliği ile karara bağlandı.
Şehir içi minibüs hattında çalışanların memnuniyetle karşıladığı yeni düzenlemeler hakkında sürücüler, "Vatandaşlarımızın bekleyeceği sağlıklı bir durak yapısı yoktu. Yağmurlu günlerde mağduriyetler yaşanıyordu. Şimdi farklı noktalara yerleştirilen duraklar hem vatandaşlarımız için hem de bizler için iyi oldu" dediler.
Bazı durakların camlarının kırıldığı da gündeme gelirken, Başkan Ekim, "Belediye çalışanlarımız durakları tespit etti. En kısa zamanda onarımları yapılacak. Ben vatandaşların kamu mallarına zarar vermemeleri konusunda çağrıda bulunuyorum" açıklamasında bulundu.
(MU-GD-MŞ)

10.01.2013 14:15:33 TSI

Editör: Wan Haber