Kuyucak Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 40 yaş üzeri kişilere yönelik ücretsiz bilgisayar kursu büyük ilgi görüyor.
Kuyucak Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü eğitim ve meslek edindirme kurslarına devam ediyor. "Her yerde, her alanda ve herkes için kurs açacağız" sloganıyla Kuyucaklılara kurslar açan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, daha önce açtığı ve yoğun ilgi gören 40 yaş ve üzeri tüm vatandaşa ücretsiz Bilgisayar Eğitimi verilmesi amacıyla açılan kursu yoğun talepler doğrultusunda ikincisini açtı.
40 yaş ve üstü kişilere ücretsiz olarak açılan 'Bilgisayar Operatörlük ve İşletmenlik Kursu' devam ettiğini açıklayan Kuyucak Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı M.Neşeli Girgin; "Vatandaşlarımızın hem günlük yaşantımızın vazgeçilmezlerinden olan bilgisayarların kullanımını öğrenmeleri, hem de bilgisayarla ilgili işlemlerini kendi başlarına hızlı bir şekilde yapabilmelerini amaçlanan kursumuz, büyük ilgi görüyor. 15 Ocak 2013 tarihinde başlayan kursumuz hafta içi her gün 13.3016.30 saatleri arasında yapılmakta olup, 29 Mart 2013 tarihinde sona erecektir. Bilgisayar Öğretmenimiz İpek Yaman tarafından verilen kursumuzu başarıyla tamamlayan kursiyerlerimiz '160 Saatlik Bilgisayar Kullanımı Sertifikası' almaya hak kazanacaklardır. Kuyucak Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak, tüm kursiyerlerimize bilgisayar kullanımı kursuna gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür eder, başarılar dileriz" dedi.
(ÜÖ-MB-İK)

31.01.2013 14:30:05 TSI

Editör: Wan Haber