Olağanüstü kongreye giden Kumrulu Yönetici ve İş Adamları Derneği (KUYİAD), yeni yönetimini belirledi.
Dernek binasındaki olağanüstü genel kurul toplantısı, yoğun katılımla gerçekleşti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda bir konuşma yapan Başkan Özay Dervişoğlu, "Görev süremizde daha 1 yıl gibi bir süre olmasına rağmen, çeşitli sebeplerden dolayı kongre kararı almış bulunmaktayız. Hem aramızda yorulan arkadaşlarımızı dinlendirerek, yerine yeni arkadaşlar katıp dinamizm kazandırmak, hem de bu makamlara yapışmadığımızı göstermek için, başkanlığa ve yönetime talip arkadaşlar varsa onlara yol açmak için bu kararı aldık. Kongremizde aday çıkması halinde, bu görevi büyük bir mutlulukla devredeceğimi, karşısına da asla aday olarak çıkmayacağımı, derneğimizin yönetimine talipli yoksa da yeni yönetimle bu görevi devam ettireceğimizi belirtmiştim. Benimle bu yola çıkan, sonuna kadar dik duruş sergileyen, tüm eski yönetici ve mevcut yönetimde benimle çalışmak isteyen ve beni onurlandıran tüm arkadaşlarıma, huzurlarınızda sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Konuşmaların ardından seçime gidildi. Özay Dervişoğlu yeniden başkanlığa seçilirken, yeni yönetimde şu isimler yer aldı:
"Başkan Yardımcıları: Sezai Tora, Hami Eyilik, İbrahim Erçal, A.Kemal Yılmaztürk, Hamza Fatsa, Muhammet Geyikçeli; Muhasip: Salih Bilikci; Üyeler: Hamdi Ağca Kenan Marangoz, Abdullah Kaim, Özcan Öcek, Ferruh Aytepe, Bülent Tongal, İbrahim Topalcı, Nejmi Erkalma, Cemil Ballı, Erkan Kınalı, Abdullah Beyrek, Asım Zolan, Cumhur Özgül."
(İHA-OK-Y)

25.12.2012 14:04:10 TSI

Editör: Wan Haber