Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Tarsus Şubesi Başkanı Mehmet Topal ve Yönetim Kurulu üyeleri, merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'yı makamında ziyaret etti.
Ziyarette üyeler adına konuşan Dernek Başkanı Mehmet Topal; 3 Ocak Mersin'in Düşman İşgalinden Kurtuluşu'nun yıldönümü etkinlikleri kapsamında Toroslar Belediyesince her yıl geleneksel olarak düzenlenen 'Zafer Yürüyüşü' ilgili görüş alışverişinde bulunmak amacıyla ziyarete geldiklerini söyledi. Topal, Tarsus Kuvayi Milliye Mücahitleri Derneği olarak Toroslar Belediyesi'nin düzenlediği 3 Ocak 'Zafer Yürüyüşü'ne bu yıl da katılarak destek vereceklerini ifade etti.
Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise 3 Ocak Mersin'in Düşman İşgalinden kurtuluşunun yıldönümü kapsamında bu yıl 9. gerçekleştirecekleri 'Zafer Yürüyüşü' ve çeşitli etkinlikler ile ilgili organizasyon çalışmalarına başladıklarını belirterek, Tarsus Kuvayi Milliye Mücahitleri Derneği'nin yürüyüşe vereceği desteğin kendileri için çok önemli ve anlamlı olduğunu vurguladı. Tuna, "Her yıl binlerce vatandaşımızın katılımıyla düzenlendiğimiz bu yürüyüş, milli birlik ve beraberlik bilincinin yanı sıra dayanışma ruhunu da yansıtmaktadır. Bize destek vererek bu konuda çok hassas olan bu yapıyı tebrik ediyorum. Bu kentin kolay kurulmadığını ve kolay kurtulmadığını en iyi bilen bir yapıdır. Bizim aramızda o nostaljiyi ve o güzel yürüyüşü taçlandıracak olmaları bizim için çok anlamlı ve önemlidir. Kendilerine bu nazik davetimize icabet edecekleri için şimdiden teşekkür ediyorum. Allah kendilerine sağlıklı ve uzun ömürler versin" dedi.
(KRY-Y)

11.12.2012 14:06:34 TSI

Editör: Wan Haber