Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Nurullah Narin Ortaokulu bünyesinde faaliyete geçirilen kütüphanenin geliştirilmesi için dayanışma çayı düzenlendi.
Nurullah Narin Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen 2'nci geleneksel birlik, beraberlik ve dayanışma çayı Beylice Düğün Salonu'nda yapıldı. Programa AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ile yönetim kurulu üyeleri, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan ile yönetim kurulu üyeleri, Okul Müdürü Yılmaz Kırmızıgül, Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Pehlivan ile yönetimi, okul öğretmenleri ve çok sayıda veli katıldı.
Düzenlenen Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Çayı'nda günün anlam ve önemine yönelik konuşma yapan Okul Müdürü Yılmaz Kırmızıgül, "Bu tür etkinliklerimizi sürekli bir slogan altında yapıyoruz. Geçen yıl yaptığımız etkinliğimiz ile okulumuza kamera sistemi yaparak faaliyete geçirdik. Bu yıl ise Türkçe öğretmeni Kemal Şahin'in katkılarıyla güzel bir kütüphane oluşturduk. Onu geliştirmek için bu organizasyonu yapmaya karar verdik. Bu yılki hedefimiz daha büyüktü ancak olmadı. Velilerden ilgi bekliyorduk ama daha çok dışarıdan bu ilgiyi gördük." dedi.
Yapılan etkinlikleri eğlence olsun diye yapmadıklarını kaydeden Kırmızıgül, "Bu tür etkinlikleri okulumuzun ihtiyaçlarını karşılamak için yapıyoruz. Sınıflarda bilgisayar, projeksiyon veya benzer araç gereç olmadığı zaman eğitim ve öğretimin de kalitesinden bahsedemeyiz. Bu katkılarınız sayesinde eğitim yükselir ya da düşer. Kaliteli bir eğitim öğretim istiyorsak bu katkıları yapmalıyız." açıklamasında bulundu.
Yılmaz Kırmızıgül konuşmasının sonunda okula katkılarından dolayı Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Pehlivan ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Konuşmasının ardından Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Pehlivan'ı sahneye davet eden Kırmızıgül, Dilek Pehlivan'a plaket takdim etti.
Plaket karşısında şaşırdığını ve çok mutlu olduğunu belirten Dilek Pehlivan ise, "Geçtiğimiz yıllardan bugüne iyi çalışmalar yaptık. Elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Organizasyon yaptığım zaman bana yardımcı olan burada ki velilerdir. Bu tür etkinlikleri tek başıma yapamam ve bu yüzden bana destek olan tüm velilerime teşekkür ediyorum" dedi. Yapılan konuşmaların ardından etkinliğe katılan veliler müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

15.01.2013 09:51:59 TSI

Editör: Wan Haber