Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, (KUTSO) Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Bakanlar Kurulu Kararı gereği odanın organ seçimlerinin şubat ve mart aylarında gerçekleştirileceği açıklandı.
Yapılan açıklamada, üyelerin vergi numaralarını oda kayıtlarından kontrol ederek hatalı kayıtlarını düzelttirmesi gerektiği belirtildi.
Açıklamada, "Üyelerimizin vergi mükellefiyetlerine ilişkin Oda kayıtları, 17 Ocak Perşembe günü mesai saati bitimine kadar hafta içi saat 08.00-17.00 saatleri arasında Oda Sicil Bölümünde incelemeye açık olup, hatalı kayıtların düzeltilmesi için başvuruların, firmanın antetli kağıdına yazılmış dilekçeyle yapılması gerekmektedir. Bu düzeltme işlemi çerçevesinde odamıza daha önce hiç vergi hesap numarası bildirmemiş üyelerimizin de öngörülen süre içinde odamıza vergi hesap numaralarını bildirmesi, kooperatifler, serbest bölgede faaliyet gösteren firmalar gibi vergiden muaf olan üyelerimizin, vergiden muaf olduklarına ilişkin muafiyet belgelerini, seçme ve seçilme haklarının kaybolmaması için 17 Ocak günü mesai saati bitimine kadar ibraz etmesi gerekmektedir. Kayıtlarını düzeltmeyen üyelerin oda kayıtlarının doğruluğu kabul edilmiş sayılacaktır" denildi.

14.01.2013 13:52:57 TSI

Editör: Wan Haber