Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral başkanlığındaki KUTSO Yönetim Kurulu, Kütahya'da yeni göreve başlayan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kütahya İl Müdürlüğü Müdür Vekili Şaban Küçükgümrah ile Ticaret İl Müdürlüğü Müdür Vekili İsmail Hakkı Uygun'a 'tebrik' ziyaretinde bulundular.
Ziyarete, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmet Özotraç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Bağırgan, Yönetim Kurulu üyeleri Sezai Ar, Mithat Delen, Mehmet U.Atakan, Salih Çetiner, Enver Özer katıldılar.
Ziyarette, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kütahya İl Müdürlüğü Müdür Vekili Şaban Küçükgümrah, üniversite-sanayi işbirliğinin kamu ayağında çalışmalar yapacaklarını, Dumlupınar Üniversitesi ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliğine çok önem verdiklerini belirtti.
Kütahya Valiliği Ticaret İl Müdürlüğü Müdür Vekili İsmail Hakkı Uygun, kendisinin de Kütahyalı olduğunu belirterek, Kütahya'nın ekonomik ve ticari alanda gelişmesine katkı sağlayacak tüm çalışmalarda görev almaya ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği yapmaya hazır olduklarını ifade etti.
KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ise, üniversite-sanayi işbirliğinin hep arzu edilen bir konu olduğunu belirtti.
Güral, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası'nın, şehir için yapılacak çalışmalarda göreve ve işbirliğine hazır olduğunu ifade ederek, il müdürlerine yeni görevlerinden dolayı 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu.
(EFE)

19.12.2012 13:27:15 TSI

Editör: Wan Haber