Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral başkanlığındaki Yönetim Kurulu üyeleri, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne yeni atanan Dr. Mithat Ekici'ye 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.
Dr. Ekici, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Kamu hastanelerinde uygulamaya başlayan sistem ve yapılan çalışmalar hakkında KUTSO Yönetim Kuruluna bilgi verdi.
Genel Sekreterliğin görev ve sorumluluk alanları, bağlı bulunan hastaneler, mevcut durum ve yapılacak çalışmalardan bahseden Ekici, amaçlananın öncelikle hasta memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak olduğunu, bu kapsamda binalardaki iyileştirmeye yönelik düzenlemeler, yeni hastanede uygulanacak proje, yatak sayısı, hizmet anlayışı ve vatandaşa sağlanacak imkanlar hakkında bilgi verdi.
Ekici, mevcut durumdaki hastanelerde tek veya ikişer kişilik ferah bir ortamda hasta ve yakınlarının her türlü ihtiyacını giderebileceğini, banyo, tuvalet, televizyon bulunduğunu belirtti.
Otel anlayışında hizmet vermek istediklerinden bahisle, otellerde müdür olarak görev yapmış kişilerle çalışmaya başlayacaklarını belirten Ekici, bu sayede hastanelere otel anlayışında hizmet kalitesini getirmeyi amaçladıklarını ifade ederek,
"Vatandaşlarımızdan beklentimiz, bizi izlesinler, taleplerini ve eksikliklerimizi bizzat bize iletsinler ki biz de çözümü konusunda gereğini yapalım" dedi.
KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, 'hayırlı olsun' temennisinde bulunarak, yapılacak bu çalışmaların halka daha iyi hizmet götüreceğini ve duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
(EFE)

12.12.2012 11:55:26 TSI

Editör: Wan Haber