Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (KUTSO) meclis toplantısında konuşan Nafi Güral, kendisine yöneltilen soru üzerine yeni dönem başkanlık için İsmet Özotraç'ı önerdi. KÜTSO Meclisi'nin memnuniyetle karşıladığı Özotraç ismine Kütahya kamuoyunun da sıcak baktığı konuşuluyor.
Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası'nın Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda gündeme alınan konular görüşülerek karara bağlanırken, gündem dışı bir gelişme de yaşandı.
Nafi Güral, konuşurken kendisine yöneltilen "Oda seçimleri yaklaşıyor, seçimler hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusu karşısında önce duraklayan Güral, daha sonra İsmet Özotraç'ı önerdi.
Güral, "Şimdiye kadar meclis ve yönetim nasıl olacak konusu hep mecliste müzakere edildi, meclisin tavsiyelerini benimseyen üyelerimiz sandıklara gitti ve hem meclisimizi hem de yönetimimizi oluşturdu. Bu seçimlerde de öyle olmasını bekliyorum. Hem bu meclisin üyesi hem de mevcut yönetim kurulu başkanı olarak, Şubat ayında yapılacak seçimlerde Sayın İsmet Özotraç'ı yönetim kurulu başkanı olarak görev verilmesini öneriyorum" dedi.
Güral'ın önerisinin Mecliste memnuniyetle karşılandığı gözlenirken, Özotraç'ın yeni dönem için başkanlığına Kütahya kamuoyunun da sıcak baktığı konuşuluyor.
(İÖ-EFE)

29.12.2012 15:11:44 TSI

Editör: Wan Haber