Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Tema ve Çevrecilik Kulübü tarafından düzenlenen "Engelleri Kaldıralım Engellilere Yardım Etkinliği", DPÜ Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı.
Etkinlik kapsamında verilen konserde güzel anlar yaşandı. Akülü arabalarıyla salona gelen engelliler ile üniversite öğrencileri birlikte eğlendiler.
Etkinlikte konuşan Vali Yardımcısı Bilal Ölmez düzenlenen gecede bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Gençlerin bu tür etkinliklerde gönüllü olarak yer almaları, başlatmaları, sosyal yaralarımıza parmak basmaları son derece sevindiricidir." dedi, üniversite öğrencilerini ve katkı verenleri örnek davranışlarından dolayı kutladı.
Kütahya Sakatlar Derneği Başkanı Hatice Yakar da yaptığı konuşmada "Her zaman görmek istediğimiz ortam buydu, biz toplumun her yerinde varız" dedi.
Yakar, düzenlenen etkinliklerle üniversite gençleri ile engellilerin elele olduğunu ve istedikleri amaca ulaştıklarını söyledi, etkinliği gerçekleştirenlere teşekkür etti.
DPÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Yaşar Çakıcı da etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversite olarak her zaman bu tür etkinliklere destek verdiklerini ifade etti.
Yapılan konuşmaların ardından etkinlik konserlerle devam etti.
Engelleri kaldıralım etkinliğine, üniversite öğrencileri, engelliler, öğretim elemanları, üniversite personeli ve bazı vatandaşlarda katıldı.
(EFE)

18.12.2012 17:24:29 TSI

Editör: Wan Haber