Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Türkiye'nin, Çalışan Gazeteciler Günü ile Türk İdareciler Günü'nü aynı günde kutladığını bildirdi.
Çiftçi, Çalışan Gazeteciler Günü ve Türk İdareciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Mülki İdare Amirleri ile ortak günü paylaşan çalışan gazetecilerimizi kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlik dilekleriyle sevgi, saygılar sunuyorum" dedi.
Vali Çiftçi yayınlamış olduğu mesajda sözlerine söyle devam etti: "Bilgi ve iletişim teknolojilerinin akıl almaz bir hızla gelişerek hayatımızın vazgeçilmez bir parçası halini alması, bilgiyi üretme ve bilgiye ulaşma ihtiyacını da sınırsız hale getirmiştir. Bu ihtiyacın karşılanması, insanların haber ve bilgiye en hızlı ve en doğru şekilde ulaşması konusunda günümüzün dinamik mesleklerinden biri de gazeteciliktir. Dünyada ve ülkemizde yaşanan olaylardan haberdar olmamız konusunda her şart altında görev bilinci içerisinde fedakarca çalışan gazeteciler, aynı zamanda gelişmiş demokrasilerin de vazgeçilmez unsurlarıdır. Gazetecilere ekonomik ve sosyal imkanlar sağlayan, 10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüğe giren 212 sayılı Yasa'nın kabulü nedeniyle ilan edilen Çalısan Gazeteciler Günü'nde, medyamızın tüm çalışanlari ile Türk İdareciler Günü nedeniylede değerli meslektaşlarım Mülki İdare amirlerine içten sevgi ve selamlarımı sunuyorum.''
(EFE)

09.01.2013 17:22:05 TSI

Editör: Wan Haber