Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, 2 yıl içerisinde, ikili eğitim-öğretim yapan hiç bir okulun kalmayacağını söyledi.
Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, Başkan İhsan Tunçoğlu ve basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Müdür Esen, kentteki akademik başarıyı daha üst seviyelere çıkartabilmek için ekibiyle birlikte yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu belirtti.
2013 yılında 10 yeni okulun daha hizmete gireceğini ifade eden Esen, "4 4 4 sistemiyle ilgili il genelinde herhangi bir sıkıntı söz konusu değil. Sistem ilimizde tamamen oturmuş durumda. Şu anda 16 okulda ikili eğitim-öğretim veriliyor. Bu, planlarımıza göre 2 yıl içerisinde tekli eğitim-öğretime dönüşecek. Akademik başarıyı daha da üst seviyelere çekmek için bir takım çalışmalarımız var. Okul ve veli buluşmasına çok önem veriyoruz. Okullarımıza gelemeyen velilerimizin ayağına rehber öğretmenlerimiz bizzat gederek yüz yüze görüşüyor" dedi.
Esen, müdürlük olarak 3,5 dakikalık kamu spotu hazırladıklarını kaydetti. Müdür Esen, geçtiğimiz aylarda düzenlenen çalıştayın başarılı geçtiğini ve söz konusu etkinliğin 4 il tarafından da örnek alındığını sözlerine ekledi.
(EFE-

17.01.2013 13:11:46 TSI

Editör: Wan Haber