Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği'ne (KÜGİAD) nezaket ziyaretinde bulunduğu İl Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık, gelişim ve değişimi en iyi gençlerin hızlandırabileceğini söyledi.
Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu, İl Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık'a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Akbıyık'ın makamında gerçekleştirilen ziyarete KÜGİAD Başkanı Mithat Delen ile birlikte Yönetim Kurulu üyeleri Erol Akdemir, Selman Hatipoğlu, Ali Korkmaz, Naciye Özkalkan ve Osman Baş katıldı.
Dernek olarak 20. kuruluş yıldönümü etkinliklerine hazırlandıklarını belirten KÜGİAD Başkanı Mithat Delen, "Kütahya'da güzel işlerin olması için çalışıyoruz. İlimizde gençlerin söz sahibi olmasını istiyoruz"dedi.
Kütahya'nın huzurlu bir kent olduğunu dile getiren İl Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık ise, "Bugünün büyükleri değişim ve gelişim konusunda her şeye temkinli yaklaşıyor. Ama siz gençler değişim ve gelişimi daha hızlı hale getirebilecek kapasitedesiniz" diye konuytu.
Ziyaret sonunda İl Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık, KÜGİAD Başkanı Mithat Delen ziyaret anısı olarak bir porselen tabak hediye etti.
(EFE)

12.12.2012 12:04:15 TSI

Editör: Wan Haber