Vansesi Gazetesi öncülüğünde başlatılan ve insan yaşamının önemine dikkat çekilerek sosyal sorumluluk bilincinin arttırılmasına katkı sağlamak ve kan ihtiyacı olan hastalara destek olmak amacıyla düzenlenen, siyasi partilerin belediye başkan adaylarının da katılması için çağrı yapılan, “Adaylar Örnek Olsun” isimli kan bağışı kampanyasına AK Parti İpekyolu Teşkilatı’ndan da destek geldi.

 

Kan merkezine gelişinde güzel bir çalışmaya öncülük ettiği, yöneticilerin ve toplumun güzel ve yararlı hizmetlere sahip çıkmasını teşvik ettiği için Vansesi Gazetesi’ne teşekkür etti.


AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı Abdülmenaf Keyifli ise, “Belediyeler, insanın dünyaya gelişinden vefatına kadar yaşamın tüm alanında hizmet üreten kurumlar. Belediye Başkan Adayı olurken bu sorumluluğun ve görevin farkında olarak aday oldum. Hizmet felsefemizin merkezinde insan var. Her bir insan bizim için çok değerlidir. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ ilkesini dünyada hayata geçiren bir kültürden geliyoruz. Bu vesile ile doğrudan insan hayatına olumlu katkı sağlayan, toplumda birlik beraberlik ve dayanışma duygularının gelişmesine katkı sağlayan böyle bir kampanya katılmaktan memnunum.  Vansesi Gazetesi’ne de kampanyaya öncülük edip hayırlı ve güzel bir hizmeti toplum gündemine taşıdığı için teşekkür ediyorum” dedi. 

Editör: Wan Haber