Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği binasının ek bölümü Vali Kerem Al tarafından hizmete açıldı.
Kuşadası Belediyesi tarafından yaptırılan ve bir yıl önce hizmete açılan Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği binasının Ege Ports firması tarafından yaptırılan ek bölümünün açılışı Aydın Valisi Kerem Al tarafından yapıldı.
Törene, Vali Al'in yanı sıra, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kuşadası Garnizon Komutanı Ferhat Aslan ve Kuşadası Emniyet Müdürü Olcay Yakup İnankur ile şehit aileleri, gaziler, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Törende, ek bölümünün yapımını üstlenen Ege Liman İşletmeleri Genel Müdürü Aziz Güngör'e, Aydın Valisi Kerem Al tarafından teşekkür plaketi verildi.
Bu arada, Aydın Valisi Kerem Al, Kuşadası ziyareti sırasında Kuşadası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İlçe Müdürlüğü yeni hizmet binasının açılışını da gerçekleştirdi. Vali Al, elverişsiz koşullarda hizmet veren iki kurumun modern hizmet binasında tek çatı altında hizmet vermeye başlayacağını belirtti.
(ZH-MB-İK)

24.01.2013 19:49:58 TSI

Editör: Wan Haber