Kaya sabah saatlerinde ilk olarak Van Büyükşehir Kent Konseyi Engelliler Meclisi ile bir araya geldi.Van Büyükşehir Kent Konseyi Engelliler Meclisi, kentte yaşadıkları sorunları Kaya’ya anlatarak, çözüm konusunda yardım talebinde bulundular. Ayrıca hafta sonu Van Bedensel Engelliler Basketbol takımının Batman’da yapacağı basketbol müsabakası için yardım talebinde bulunan meclis üyelerine Kaya destekte bulunacaklarını belirtti. Van Büyükşehir Kent Konseyi Engelliler Meclisi daha sonra Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Bekir Kaya’ya yaptıkları desteklerden dolayı plaket takdim etti. 

 

 

Kurumlardan ziyaret

 

 

Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Bekir Kaya gün boyu yapılan ziyaretleri makamında kabul ederek, kentte yaşanan sorunların çözümü için kurum temsilcileri ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Kaya, DSİ Bölge Müdürü, Orman İşletme Bölge Müdürü, Marangozcular Sitesi Yönetim Kurulu üyeleri, Namık Kemal İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri, Acarsan Holding Yönetim Kurulu üyeleri, Kızılay Güneydoğu Bölge Müdürü ve Van Ticaret Borsası Başkanı ve üyeleri ile bir araya geldi. 

 

 

 

 

Kaya, öğleden sonra ise Tüm-Bel Sen Genel Sekreteri Ferit Epözdemir ve Tüm-Bel Sen Van Şube üyeleri ile bir araya geldi. Makamında Epözdemir ve üyeleri kabul eden Kaya, burada belediyenin çalışmaları ile ilgili sohbet gerçekleştirdi. Belediyenin yapmış olduğu çalışmaları çok güzel bulduklarını belirten Epözdemir, Van Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalarla Van’ı marka şehir haline getirdiğini dile getirdi. Kaya ise Epözdemir ve üyelerinin yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. 

 

Editör: Wan Haber