WanHaber.com - Haber Merkezi

CHP Van İl kongresini 1 oy farkla kazanan Mehmet Kurukçu’ya tebrik ziyaretleri aralıksız sürüyor. Ziyaretlerden son derece memnun olan CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukçu, oluşturmuş oldukları yeni ve genç kadro ile Van’da CHP bayrağının daha ileriye taşınması hususunda özel bir çaba içerisinde olacaklarını belirterek, geçmişte yapılan bazı yanlışların ve eksikliklerin yeni dönemde tekrarlanmayacağını söyledi. İl Başkanı Kurukcu’ya ziyarette bulunanlar duygularını şu şekilde ifade etti:

Osman Nuri GÜLAÇAR (İksisatçı/Siyasetçi): Büyükşehir belediye başkanlığı seçimlerinde rakibi olan Kurukcu’ya büyük değer verdiğini belirten Gülaçar; Kurukcu’nun genç, çalışkan ve girişken olduğunu söyledi. Gülaçar, CHP’nin Van’da yeni bir kadroyla daha da başarılı olacağı temennisinde bulundu.

Naif BALANDI (Tes-İş Van Şube Başkanı): CHP Van İl Başkanlığına genç ve girişimci bir kişinin seçilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Balandı, TES-İş Sendikası olarak her zaman yanlarında olacaklarının sözünü verdi.

İpekyolu İlçesi Muhtarlar Derneği: Çiçeği burnunda başkan Kurukcu'ya İpekyolu'nda bulunan mahallelerin sorunlarını dile getiren muhtarlar, CHP’nin payına ağır yük ve sorumlulukların düştüğünü belirtti. Herkesin olduğu gibi muhtarlarında emrinde olduğunu belirten Kurukçu, Van'da yeni bir CHP için çalıştıklarını söyledi. Van'da aktif bir muhalefet olacaklarını belirten Kurukcu, kentin sorunlarına hakim olduklarını ve çözüm noktasında da alternatif üreteceklerini hatırlattı.

3-404.jpg

4-325.jpg

5-198.jpg

Editör: Wan Haber