-Kabadüz Kaymakamlığı Nüfus Müdürlüğü'nde 17 yıl görev yaptıktan sonra merkeze tayini çıkan Nüfus Müdiresi Emine Kurucu için verilen veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı.
Emine Kurucu için düzenlenen geceye Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı, Kabadüz Belediye Başkanı Orhan Aktaş, daire müdürleri, çalışanları ve köy muhtarları katıldı. Kabadüz'de belli ki içecek suyum kalmadı diye söze başlayan Nüfus Müdiresi Emine Kurucu'nun konuşması geceye damgasını vurdu. Emine Kurucu konuşmasını şöyle sürdürdü: "Kabadüz'de sanırım sona geldim. Burada içecek suyum kalmadı. Geriye dönüp baktığımda tam 17 yıl geçmiş, daha dün gibi geliyor. Zaman ne kadar hızlı geçtiğini inanın anlayamadım. Bir gün olacak bu dünyadan da ayrılacağız. Her şey böyle hızlı geçerken önemli olan insana sevmek, sevilmek, hoş ayrılmak ve geride hoş gönülleri bırakmaktır. Ben gerçekten 17 yıl Kabadüz'de kırılmadım,küsmedim. Fakat farkında olmadan bir hata yaptıysam hakkınızı helal edin."
Gecede konuşan Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı da, "Nüfus Müdiresi Emine Kurucu'nun her zaman devletin gülen yüzü olmuştur" dedi.
Kurucu'nun Merkez ilçe Müdire olarak görevini sürdüreceğini ifade eden Kaymakam Avcı, "Diğer ilçelere göre bizim mesai arkadaşlarımızın ön plana çıkması bizi gururlandırmıştır. Müdire hanım her zaman devletin gülen yüzü olmuştur. Vatandaşa davranışıyla olsun, diğer yandan memur arkadaşlara olsun her zaman iyi hatırlayacağımız birisidir. Hepimizin memuriyeti gelip geçicidir. İnşallah müdire hanım gibi hepimize hatırlanmak nasip olur" şeklinde konuştu.
Sohbetlerle devam eden gecenin sonunda Emine Kurucu'ya plaket ve çeşitli hediyeler verildi. Gecenin sonunda ise toplu fotoğraf çektirildi.
(MB-SLH-Y)

18.01.2013 09:52:41 TSI

Editör: Wan Haber