Yayınlandığı günden beri ekranların ençok izlenen dizisi kurtlar vadisi pusu her geçen hafta yine en çok hit getiren diziler arasında yer alıyor. Kurtlar vadisi pusu yeni sezonda dizi severleri ile Kanal D de buluşuyor.


Hergeçen bölümü yeni bir aksiyon ve gerilim yaratan Kurtlar vadisi pusu bu hafta yine çok şahane ve Türkiyeyi ekranlara bağlayacak bir bölüm ile heyecan yaratmaya geliyor.


Kurtlar vadisi pusu bu hafta kanal D den 239. bölüm ile kurtlar vadisi hayranlarıyla buluşacak.Kurtlar vadisi pusu 239. yeni bölüm bu haftada neler yaşanacak merak konusu..

KURTLAR VADİSİ PUSU BU HAFTA 239. BÖLÜM FRAGMANI

 

kurtlar-001.jpg

 

kurtlar2.jpg

 

238.Bölüm Geçen Hafta neler yaşandı?

Televizyon fenomeni “Kurtlar Vadisi Pusu”, bu bölümüyle de izleyenleri ekran başına kilitleyecek.
Polat, sonunda Süha’nın sırrına ortak olur. Bundan sonra bambaşka bir görev üstlenecektir. Peki, bu görevler neyi amaçlamaktadır? 

Fehmi, güç gösterisi yapmayı sevmişe benzemektedir. Yanında Cahit olmadan bunu daha ne kadar sürdürebileceğini kendi gözleriyle tecrübe edecektir. KGT ekibi, Polat Alemdar’dan aldıkları emri yerine getirirken hiç beklemedikleri saldırılarla sarsılırlar. Üstelik bu kez Tilki’nin yanı sıra başka bir misafirleri daha vardır. Akif ve adamları Şedid’in İstanbul’a uzanan kolunu bükmek için acele etmelidir. Sagir’in kurduğu bomba düzeneği Aynura için geri sayımı başlatacaktır. Polat, karanlık güçlerin üzerine aydınlığı getirmek için çalışırken, aynı kararlılığı Brandon da kirli oyunlarına devam ederken gösterir. Tüm karmaşa tek bir noktayı işaret edecektir.

Editör: Wan Haber