Kurtlar Vadisi Pusu 288. bölümü nefes kesen sahnelerle dolu! Türkiye'nin en köklü dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu 288. bölümü (fragmanı) ile izleyicilerini ekran başına kilitleyecek. 

ÇOK GÜZEL BİR BÖLÜM GELİYOR!
Kurtlar Vadisi Pusu 288.Bölüm Fragmanı Yayında! Polat Alemdar, Yusuf'un babasının kim olduğunu açıklayacak mı? Yusuf, gerçek babasının kim olduğunu öğrenmek istiyor! Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle Perşembe 20.00'de Kanal D'de! Kurtlar Vadisi Pusu 288. bölümü için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Geçen hafta nefes kesen bir sahneyle final yaparak merakta bırakan Kurtlar Vadisi Pusu 288. bölüm fragmanıyla yine çok konuşulacak gelişmelerin sinyalini verdi. Yeni bölümde Yusuf, gerçek babasının peşine düşerek Polat Alemdar'a can alıcı bir soru soruyor. Peki Yusuf, babasının Polat olduğunu öğrenebilecek mi? 13 yıldır zirveyi tekrar tekrar yenileyen Kurtlar Vadisi Pusu 288. bölümüyle 24 Mart Perşembe akşamı Kanal D'de izleyici karşısına çıkacak.

HER BÖLÜM AYRI AKSİYON!
Her bölümü ayrı heyecan fırtınası estiren Kurtlar Vadisi Pusu’nun 288. bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde Yusuf Kuzuzade’yi konseyin baronu yapmaya çalışıyorlar. Polat ise “Benden izinsiz kimse konsey kuramaz!” diyerek bu oluşuma karşı çıkıyor. Öte yandan Polat’ın en büyük düşmanlarından Gölge, bir süikast planı yapıyor.
 

KURTLAR VADİSİ PUSU 288. BÖLÜM ÖZETİ

Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban'ın başrollerini paylaştığı Kurtlar Vadisi Pusu'nun geçtiğimiz haftaki bölümünde Polat, Cahit ve Yusuf'u kurtarmak için bir operasyon gerçekleştirmiş, ancak finalde şaşırtıcı bir sahneyle karşı karşıya kalmıştı. Kurtlar Vadisi Pusu 288. bölümünde ise Yusuf Kuzuzade baron koltuğuna oturmaya hazırlanırken; Gölge, Ariel ile birlikte bölgeyi kan gölüne çevirmek için yeni planlar kurar. Zeynep ise Fehmi Kuzuzade ile son derece gergin bir yemekte buluşur. Yeni baronun Yusuf olduğunu öğrenen Polat Alemdar, onunla tehditkar bir konuşma yapar. Ancak annesini öğrenen Yusuf'un şimdi öğrenmek istediği tek şey vardır o da gerçek babasının kim olduğu.

KURTLAR VADİSİ PUSU'DA GEÇEN BÖLÜM NELER YAŞANDI?

Geçtiğimiz hafta Öktem’in Zeynep’i şoke eden sözleriyle sona eren Kurtlar Vadisi Pusu’nun 286. bölümünde Polat Alemdar, Zeynep’in namlusunun ucunda kalmıştı. Zeynep, artık gerçekleri öğreniyor ve bulmacanın eksik parçası tamamlanıyor. Bundan sonra Polat – Yusuf – Zeynep üçgeninde düğüm nasıl çözülecek?

Cahit’i kurtarma operasyonu
Cahit’i koz olarak elinde tutan Fehmi, planını Yusuf’a açıklar. Peki Yusuf’un bu plana vereceği cevap ne olacak? Fehmi duyacakları karşısında çok şaşıracak… Tüm bunların üstüne Kenan’ın da katılmasıyla Kuzuzade ailesi için işler karmakarışık bir hal alacak… Polat Alemdar, Cahit’e yapılanları öğrenmesi ile derhal harekete geçecek. Heyecan dolu operasyonda neler yaşanacak?Gölge, buluştuğu bir isimle yapacağı görüşmede değineceği bir nokta ile hangi olaylarda parmağı olduğunu anlatacak. Gölge’nin bölgeye getireceği yeni isimler nasıl bir oyunun parçası olacaklar? (HÜRRİYET)

Editör: Wan Haber