Van Ali Paşa Mesleki Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği bütçesinden yapılan harcama ile modern hale getirilen erkek ve bayan kuaförlerin atölyeleri hizmete açıldı.
Kalfalık ve usta öğreticilik belgesi alarak iş hayatına atılmak isteyenler için daha modern bir hale getirilen atölyeler vatandaşların hizmetine sunuldu. Kaliteli eğitim sunmayı amaçlayan Van Ali Paşa Mesleki Eğitim Merkezi yöneticileri, Okul Aile Birliği bütçesinden yaptığı harcama ile 2 atölyeye daha güzel bir görünüm kazandırdı. Yeni atölyeleri çok beğendiklerini ve uygulamalı eğitimlerin verildiği atölyelerde kendilerini işyerlerindeymiş gibi hissettiklerini ifade eden kursiyerler, her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğünü dile getirdiler. Merkez müdürü başta olmak üzere okul yöneticilerine teşekkürlerini sunan kursiyerler, bundan sonraki çalışmalarının daha zevkli geçeceğini dile getirdiler.
Atölye Bölüm Şefi Pınar Toksoy ise, daha kaliteli eğitimlerin sunulabilmesi için bu tür yerlerin daha modern hale getirilmesi gerektiğini belirterek, "Bizler de bunu amaçlayarak atölyelerimizi bu hale getirdik. Buraya gelen kursiyerlerimiz daha iyi şartlarda kaliteli eğitimler alacaklardır" dedi.
(SER-MSA-Y)

08.02.2013 15:44:44 TSI

Editör: Wan Haber