GAZİANTEP - Şehitkamil Belediyesi bünyesindeki sosyal tesislerde eğitim gören kursiyerler, Güçsüzler Yurdu'nu ziyaret ederek, burada barınan engelli ve bakıma muhtaçlara evde yaptıkları yemeklerden ikram etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Güçsüzler Yurdu Şube Müdürlüğü'nde rehabilite edilen yaşlı, kimsesiz ve engelli insanları ziyaret eden Şehitkamil Belediyesi kursiyerleri, yurt sakinleriyle sohbet ederek, onlara moral verdi. Evde yaptıkları yiyecekleri yurda getirerek, bakıma muhtaç kişilere ikram eden kursiyerler, sıkıntılara ortak oldu. Yurt sakinlerinin mutlu olması amacıyla çeşitli hediyeler takdim eden kursiyerler, daha sonra toplu bir hatıra fotoğrafı çektirdi. Kursiyerlerin ilgisinden mutlu olan bazı engelliler ise şarkılar söyleyerek, herkesi eğlendirdi.

Güçsüzler Yurdu'nda yaşayan insanların sürekli ziyaret edilmesi gerektiğini söyleyen kursiyerler, şunları ifade ettiler: "Bizler Şehitkamil Belediyesi bünyesinde açılan sosyal tesislerde eğitim gören kursiyerleriz. Yurtta yaşayan veya yalnızlığa itilmiş insanlarımıza moral vermek amacıyla buraya geldik. Hanımlar olarak evlerimizde pişirdiğimiz çeşitli yemekleri buraya getirerek, yurt sakinlerine ikram ettik. Şefkate ve merhamete ihtiyacı olan bu insanlarımızın sürekli olarak hatırlanması lazım. Bizler de sevgimizi paylaştık. Hayatın gerçekleri olan bu insanlarımıza Allah yardım etsin. Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin ve kimseye de muhtaç etmesin." CİHAN

Editör: Wan Haber