Çorum'un Sungurlu ilçesi Halk Eğitim Merkezi "Doğalgaz Kalorifer Ateşçisi" kursiyerleri "BOTAŞ"a gezi düzenledi.
Sungurlu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün sonbahar döneminde açmış olduğu "Doğalgaz Ateşçiliği Kursu" öğrencileri uygulamalı eğitim kapsamında Sungurlu Botaş'ı ziyaret etti.
Kurs öğrencileri ve öğretmenleri, BOTAŞ yetkililerinden Başmühendis Sadettin Demir başta olmak üzere ziyaret esnasında kursiyerlere bilgi sunan ve tesisi gezdiren teknik görevliler Operatör Nihat Erol, Operatör Bekir Özdek ile Tekniker İsmail Menteş' e Kurs öğretmeni Gökçay Karabayır ve beraberindeki kursiyerler teşekkür ettiler. Ayrıca kursiyerler, Halk Eğitim Merkezi çalışanlarının emekleri için kurum müdürü Ahmet Yılmaz' a teşekkür etti.
Sungurlu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün "Ateşçilik Kursu" kursiyer kayıtları devam edildiği belirtildi. Kurslarla ilgili yapılan
açıklamada "Talep doğrultusunda en kısa sürede yeni kursların açılacağı ve bu kurslara otomasyon sistemi nedeniyle kurs başladıktan sonra kursiyer eklemesi yapılamadığı bilinmektedir. Kursiyerler sırasıyla "Katı Sıvı Doğalgaz" ateşçiliği olmak üzere üç ayrı kursa katılmaları ve sırasıyla her kurstan başarılı olmalarından sonra özellikle gençler KPSS puanına dayalı atamalarda ateşçi kadrolarına müracaata edebilmektedirler" ifadelerine yer verildi.
(SŞ-BÖ)

30.01.2013 11:36:47 TSI

Editör: Wan Haber