Küre'de İl İdaresi Kanunu gereğince yapılması gereken İlçe İdare Şube Başkanları ile Proje Koordinasyon Birimi toplantısı gerçekleştirildi.
Halk Eğitim Merkezi eğitim salonunda yapılan toplantıda kamu kurumlarında verilen hizmetler sırasında uyulması gereken kural ve hususlar anlatıldı. Küre Kaymakamı Şahin Kazancı, kurum amirlerine çeşitli konularda tavsiyelerde bulundu. Kazancı, kurumlarda amir ve memurların vatandaşa hizmet sunarken görevini en iyi şekilde yapmaları gerektiğini ifade ederek, vatandaşlara karşı davranışlarda kurumlara karşı bakış açısını olumsuz etkileyecek davranışlardan uzak durulmasını istedi.
Ayrıca kurumlarda iş ve işlemlerin bir plan-program dahilinde yapılmasını ve programın titizlikle takip edilmesi gerektiğini belirten Kazancı, Küre İlçe Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulacak olan Proje Koordinasyon Birimi ile ilgili bilgiler verdi. Bu bölümde ise, proje birimine görevlendirilen personel ile sivil toplum üyeleri tarafından görüş ve öneriler sunuldu. Kaymakam Şahin Kazancı'da birimin oluşmasında görev alacak ekipler hakkında bilgiler verdi.
Toplantı sonunda Lale Özcan, karakalemle yaptığı çalışmayı Kaymakam Şahin Kazancı'ya hediye etti.
(Vİ-OA-Y)

16.01.2013 16:56:08 TSI

Editör: Wan Haber