Küre'de üç gündür etkili olan kar yağışı yerini soğuğa bırakması üzerine Belediye ekiplerine ilçede biriken karları temizlemek için çalışmalarını hızlandırdı.
İlçede kar yağışının durması ile birlikte, belediye ekipleri kar temizleme çalışmalarına hız verdi. Küre Belediyesi'ne bağlı ekipler, ellerinde kar kürekleri ile merdivenlerde, sokaklarda, mahalle aralarında kar temizleme çalışmalarına başladı.
Küre Belediye Başkanı Kamil Aydınlı, vatandaşların rahat etmesi için yoğun çaba içinde olduklarını belirterek, "Etkili olan kar yağışı ile birlikte çalışmalara başladık. Ekiplerimiz tarafından Küre Orman İşletmesinden başlayarak şehir merkezine kadar olan yol boyu tuzlandı, cadde ve sokaklar temizlenerek trafik akışının normal şekilde seyretmesi sağlanıyor" dedi.
Aydınlı, "Şehrin değişik noktalarında karla mücadele çalışmalarını sürdürüyoruz. Bir tarafından da mahalle aralarındaki yollarda kar temizliği çalışmaları yapılıyor. Ekiplerimiz cadde ve sokaklarda yol genişletme çalışmaları yapılıyor. Vatandaşlarımızda oldukça duyarlı kar temizleme çalışmalarında ekiplerimize yardımcı oluyorlar" diye konuştu.
(Vİ-SA)

11.01.2013 14:44:55 TSI

Editör: Wan Haber