Küre AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Suna, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Halk Sağlığı Müdürü Yüksel Kutlu'yu ziyaret etti.
Ziyarette Başkan Suna, Küre'de yapılması planlanan 10 yataklı ilçe entegre hastanesinin eksiklerinin giderilmesi için Halk Sağlığı Müdürüne bilgi verdi.
AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Suna, ilçede yapımına başlanan 10 yataklı ilçe entegre hastanesinin eksiklerinin giderilmesi ve personelin tamamlanması için taleple bulunarak, "İlçeye göre atanan aile hekim uzmanın dış göreve gitmesinden dolayı hastanemize uzman olmadığı için yatış yapılamıyor. 1 tane doktorumuzun TÜVE hazırlık için bir doktorumuzun da istifa ettiği için diğer doktorlarımızın da aile hekimliğini tercih ettikleri için doktorlarımızdan bir hastane müdürü atandı. İki aile hekimi bir diş doktorumuz bir toplum sağlığı doktorumuzun olduğu ATT, Ebe, Hizmetli Bakımından personelimizin eksikliği giderilmelidir. Teknik bakımından araç ve gereçlerinin daha güzel olacak" dedi.
Başkan Suna, "Hastane müdürü atanmasından sonra teknik ve idari bakımından işlere daha hakim olduğunu hastanemizin şekil düzenleme yapılarak, acil giriş ve dış düzenlemesinin bitirilip tıbbi bakımından araç ve gereçlerin bakım ve Röntgen cihazlarımızın çok eski durumdalar. Yenisinin verilmesi için sözlerden desteklerinizi bekliyoruz" diye konuştu.
Halk Sağlığı Müdürü Yüksel Kutlu ise, Küre'ye yakışır bir ilçe hastanesinin yapılmasının planlandığını söyledi.
(Vİ-SA)

11.02.2013 15:29:42 TSI

Editör: Wan Haber