Kalyoncu'nun mağduriyetini gidermek için polis devreye girdi. Parçalanan paralar bankaya verilerek yerine yenileri verildi.

İzzet Baysal Caddesinde bir bankın üzerinde şüpheli bir çanta olduğu bilgisini alan polis ekipleri, bölgeye gelerek güvenlik önlemi aldı.

Olay yerine gelen bomba imha ekiplerince fünye ile patlatılan çantanın içerisinde bulunan paralar çevreye dağıldı. Polis ekiplerince çevreye dağılan paralar toplanırken, çantadan bir bankaya ait hesap kartı ve nüfus cüzdanı çıktı.

Yaptığı araştırmada söz konusu çantanın 80 yaşındaki Fatma Kalyoncu'ya ait olduğu tespit edildi.
Bahçelievler Polis Merkezine giderek ifade veren Kalyoncu, çıkışta bayram alışverişi yapmak için çarşıya geldiğini anlattı.

'ŞİMDİ NE YAPACAĞIM?'

Bir mağazaya etek almak için girdiğini belirten Kalyoncu, "Eteğin parasını cebimde bulunan parayla ödedikten sonra çantamın yanımda olmadığını fark ettim. Daha sonra caddede çantamı aramadım ama bulamadım" dedi.

Kalyoncu, emekli maaşını 1 Ekim'de çektiğini dile getirerek, "Cüzdanımda yaklaşık bin 300 lira bulunuyordu. Bu parayla hem bayram alışverişi yapacaktım hem de kurbanlık alacaktım. Şimdi ne yapacağım" diye konuştu.

PARÇALANAN PARALARININ YERİNE YENİLERİNİ ALDI

Fünye ile patlatılması üzerine emekli maaşı olan paraları parçalanan Fatma Kalyoncu'nun mağduriyetini gidermek için polis devreye girdi. Polis, olay yerinde tutulan tutanak ile bin 300 TL parasının hasar gördüğü belirlenen Fatma Kalyoncu ile birlikte bankaya gitti. Parçalanan paralar bankaya verilerek, yerine yenileri verildi.

Kaynak: AA

Editör: Wan Haber