Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından kurumlarda yapılan eğitim ve tatbikatlar devam ediyor. Uygulama kapsamında Fatih Kuran Kursu'nda yangına ilk müdahale hakkında eğitim vererek uygulamalı tatbikat yapıldı.
Fatih Yatılı Erkek Kur'an Kursunda gerçekleştirilen yangınla ilgili eğitim ve tatbikatta bayan Kur'an kursu öğreticileri, Fatih Yatılı Erkek Kur'an kursu personel ve öğrencileri hazır bulundu. Akşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli, yangından önce alınması gereken önlemler, yangın esnasında nelere dikkat etmek gerekir gibi konularda katılımcılara seminer verdi. Daha sonra kurs bahçesinde bir yangına nasıl müdahale edileceği uygulamalı bir şekilde anlatıldı. Tatbikatı katılan İlçe Müftüsü Karabey Özdemir, can ve mal güvenliği açısından çok önemi olan bu eğitimi veren Akşehir Belediyesi İtfaiye Müdürü Yüksel Akgöl ve personeline teşekkür etti.
Akşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada 2013 yılı içerisinde de isteyen kurum ve kuruluşlara yangın eğitimi ve tatbikatların süreceği bildirildi.
(CF-AH-Y)

30.01.2013 16:09:57 TSI

Editör: Wan Haber