-Bodrum İlçe Müftülüğü tarafından Bodrum yarımadasında görev yapan kuran kursu öğreticlerine yemek verildi.
Bodrum Bitez'de bulunan Ambrosia otelde düzenlenen öylen yemeğine Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, İlçe Müftüsü Emin Arık, Diyanet Pesoneleri, Bodrum Engelliler derneği temsilçileri ve 12 kuran kursunun öğretmenleri katıldı.
Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan kuran kursunda görev yapan öğretmenlerin önemine değinerek "Bodrum'da 12 kuran kusumuz oldu. 2 tane daha kuran kusu yapmayı düşünüyoruz. Bütün kuran kursu öğretmenleri görevlerini en iyi şekilde icra ediyor. Kuran kursların vatandaşların talebide çok fazla"dedi.
Bodrum İlçe Müftüsü Emin Arık ise 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yoğun programı olduğunu belirterek "Yemeğimize Bodrum kaymakamız ve engeliler derneğinden temsilciler in de katıdığı yemeğimizde Kuran kursu öğreticilerimizi basınla tanıştırmak amaçlı bir etkinlik düzenledik. Bodrum yarımadasında 12 kuran kursu 14 öğretici ve 350 yakın kurslarda öğrencimiz bulunmaktadır. Kuran kursu öğreticilerimiz hepsi öz verili bir şekilde görevini icra etmekteler. yaş sınırı olmadan hem kuran eğitimi hemde dini bilgiler konusunda öğrencilerimize kurslarımızda en üst düzeyde eğitim verilmektedir" dedi.
Yemek sonrasında ise Bodrum Kaymakamına Öğretmenler tarafından çiçek verildi. İlçe müftülüğü ise tüm kuran kursu öğretmenlerine karanfil verdi.
(EA-MB-İK)

05.12.2012 15:09:58 TSI

Editör: Wan Haber