Çorlu'nun tanınmış ailelerinden Kumyol ailesinden Sezai Kumyol (72) yakalandığı hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.
Çorlu'nun tanınmış simalarından Kumyol ailesi fertlerinden, bir dönem Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı aynı zamanda Çorluspor'un profesyonel liglerde yer aldığı dönemlerde Çorluspor başkanlığı da yapmış olan ve Beşiktaş Kongre üyeliği bulunan Sezai Kumyol hayatını kaybetti. Kumyol'un cenazesi Çorlu Merkez (Garaj) Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Çorlu Eski Asri Mezarlığı'nda yer alan aile kabristanında toprağa verildi.
Sezai Kumyol için Çorlu Merkez (Garaj) Camii'nde kılınan cenaze namazına AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kanbur, Çorlu İlçe Başkanı Adnan Volkan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, Çorlu TSO Meclis Başkanı İhsan Erik, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu, Çorlu TSO'nun geçmiş dönem başkanları, yöneticileri, sanayiciler, işadamları, siyasi partilerin temsilcileri, ailesi, yakınları, eş, dost ve akrabaları katıldılar. Cenaze töreninde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba'nın çelenkleri de yer aldı.
(SŞ )

29.01.2013 19:34:01 TSI

Editör: Wan Haber