İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Çiğli'de bir iş merkezine düzenledikleri operasyonda kumar oynadığı tespit edilen 35 kişiyi gözaltına aldı.
İzmir Çiğli'de kalabalık bir grup tarafından sürekli kumar oynandığını tespit eden polis, kumarhane olarak kullanılan iş merkezine operasyon düzenledi. Operasyonda ilk olarak iş merkezinin kapısında bekleyen ve polis gelmesi durumunda elindeki telsizle içeridekilere haber veren O.A. etkisiz hale getirildi. Zanlı kapının anahtarını kırınca olay yerine getirilen çilingir yardımı ile kapı açılarak iş yerine giriş yapıldı. E.B. yönetiminde iki ayrı masada "Teksas Holdem Pokeri" diye tabir edilen kumar oynayan 14 kişi suçüstü yakalandı. Ekipler, masaların etrafında oturan 21 kişiyi de gözaltına aldı. Yapılan aramada ele geçirilen 2 adet siyah kağıt çekme apartı, 4 adet telsiz, kumarda para yerine geçen çeşitli renklerde 2 bin 960 adet marka, 180 adet iskambil kağıdı ve 12 deste poker kağıdı gibi kumar materyallerine de el konuldu.
Zanlılardan E.B.'nin oyunu yönettiği, A.O.'nun gözlemcilik yaptığı, F.B.'nin yer temin ettiği ve A.S.'nin kumar oynamak için imkan sağladığı iddia edildi. Yakalanan 35 kişinin emniyetteki sorguları sürüyor.
(BK-CC-Y)

09.02.2013 12:12:09 TSI

Editör: Wan Haber