ANKARA - Ankara İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda tombala oynatılmak suretiyle kumar oynandığı tespit edilen bir binaya yapılan operasyonda, kumar oynatan 3 kişi ile 63 müşteri suçüstü yakalandı.

Operasyon, Yenimahalle ilçesine bağlı Yukarıyurtçu Mahallesi No: 85/A'da kumar oynatıldığı istihbaratı sonrasında Ankara İl Jandarma Komutanlığı Yenimahalle İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş ekipleri tarafından bahse konu bölgeye operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda, daha önceden aynı adreste iki kez dernek adı altında işletilen ve mühürlenerek kapatılan kumarhanenin hemen yan tarafında yine aynı kişiler tarafından kumarhane açmak suretiyle kumar oynatan 3 kişi ile kumar oynayan 63 kişi suçüstü yakalandı. Operasyon adresinde yapılan aramalarda 178 adet tombala topu ve 1 adet tombala makinesi ele geçirildi.

Yakalanan şahıslar hakkında Cumhuriyet Savcısının talimatı ile kumar oynayan 63 kişi hakkında 'Kabahatler Kanununca' işlem yapılarak, 'Kumar Oynamak İçin İmkân ve Yer Temin Etmek' suçundan M.R.A. ve A.O. ve S.A. isimli şahıslar ise adli işleme tabi tutuldu.




CİHAN

Editör: Wan Haber