Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, yeni bir projeye daha hayata geçirmek için çalışmalarına başladı. "Kültürler Sporda Birleşiyor" projesi ile ilimizde yaşayan göçmen çocuklara ücretsiz spor kursu verilecek.
Tüm dünyanın yakından takip ettiği ve Suriyeli göçmenlere kucak açan ülkemizde, özellikle Orta Doğu halklarının çocuklarına sahip çıkmak için Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yeni bir projeyi hayata geçiriyor. "Kültürler Sporda Birleşiyor" projesi ile ilimizde yaşayan göçmenlerin çocuklarına ücretsiz kurslar verilerek onların kendi vatan hasretlerinin dindirilmesi amaçlanıyor.
Tüm Türkiye'ye örnek olması beklenilen "Kültürler Sporda Birleşiyor" projesi kapsamında 05-16 yaş arası göçmen çocuklara Atletizm, Badminton, Basketbol, Jimnastik, Güreş, Halter, Judo, Karate, Tenis, Voleybol ve Yüzme branşlarında ücretsiz kurslar verilecek. Göçmen çocuklara verilecek kurs ile ilgili olarak Düzce Gençlik Merkezi Tiyatro Salonunda 19 Şubat Salı günü saat 14.00'de toplantı yapılarak proje hakkında bilgi verilecek.
(AY)

17.01.2013 12:53:51 TSI

Editör: Wan Haber