Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında yarın saat 19.00'da AKM'de "Hikâyeciliğinin 40. Yılında Necati Mert" söyleşisi gerçekleştirilecek. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, "Söyleşimizin yanı sıra Sakarya'mızdaki toplumsal birlikteliği, çok kültürlü yapıyı ve şehir kültürünü en iyi anlatan Necati Mert'in 'Bağ Çorbası' kitabının tanıtımı yapılacak. Tüm hemşerilerimizi etkinliğimize davet ediyoruz" dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Kültür Sanat Etkinlikleri Aralık ayı programı kapsamında birbirinden güzel etkinlikler Sakaryalılarla buluşuyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk yaptığı açıklamada, "Kültür Sanat etkinliklerimize yoğun ilgi gösteren hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz. Etkinliklerimiz çerçevesinde Sakaryalı Öykü ve Deneme Yazarı Necati Mert'in hikâyeciliğinin 40. yılı için bir söyleşi düzenledik. Söyleşimiz yarın saat 19.00'da başlayacak" diye konuştu.
İbrahim Aktürk ayrıca, "Hikâyeciliğinin 40. yılında Necati Mert" söyleşisinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür Yayınları tarafından basılan, Necati Mert'in "Bağ çorbası" kitabının tanıtım kokteylinin de gerçekleştirileceğini belirtti. Aktürk, "Sakarya'mızdaki toplumsal birlikteliği, çok kültürlü yapıyı ve şehir kültürünü en iyi anlatan Necati Mert'in 'Bağ Çorbası' kitabının tanıtımı yapılacak. Tüm hemşerilerimizi etkinliğimize davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.
(RKO-RKO)

24.12.2012 16:17:11 TSI

Editör: Wan Haber