Manisa'nın Salihli ilçesinde kısa bir süre önce kurulan Kulalılar ve Kula'yı Sevenler Derneği'nin ilk kongresi gerçekleştirildi.
Dernek binasında yapılan kurulda Divan Başkanlığı'nı İsmail Taşdelen yaptı. Tek liste ile gidilen seçimde Bahtiyar Gök Başkan seçildi. Yönetim Kurulu Başkanı Bahtiyar Gök, amaçlarının gerçekleştirdikleri yeni oluşumla politikanın karışmadığı, herkesin dini ve siyasi görüşüne saygı duyduğu bir çalışma ortamında ilişkilerimizi yürütmek istediklerini söyledi. Amaçlarının Salihli halkı ile dayanışma içerisinde çalışıp kent için bir şeyler yapmak olduğunu kaydeden Gök, şunları kaydetti: "Öncelikli hedefimiz, ilçemizin kalkınması için neler yapabiliriz bunu sağlamak. Biz sosyal bir dernek olarak yola çıktık ve birincil amacımız Salihli'nin sosyal ve kültürel kalkınmasına yönelik çalışmak. Derneğe üye olan arkadaşlarımızın dernekte mutlaka bir görevi olacak. Hizmet etmek için illa yönetimde olmaya gerek yok."
Konuşmaların ardından, derneğin başkanlığına Bahtiyar Gök, başkan yardımcılıklarına İsmail Taşdelen, Şevket Akar, Ertan Gökçe, Okan Körezli, yönetim kurulu üyeliklerine Ahmet Ünveren, Mehmet Güler, Mustafa Bayram, Ergun Köseoğlu, Mehmet Ateş, Ali Aydın Otlu, Fatih İnce, Nail Ünlü, Hüseyin Ergün, Serpil Gökçe, Muhammed Ercan, Yunus Gök, Telat Turan, Ali İhsan Kaygısız, İsmail Akdeniz, Orhan Karaman ve Erhan Adıgüzel seçildi. Denetim Kurulu'na ise Niyazi Ulusoy, Mürsel Efe, Mustafa Ozan Taşdelen getirildi.
Kongreye katılanlara keşkek ve ayran ikramında bulunuldu.
(ES-ERG-Y)

04.02.2013 11:37:46 TSI

Editör: Wan Haber