Kula Belediyesi Temizlik İşleri tarafından başlatılan yeni uygulama ile, daha temiz bir Kula için 6 caddede çöp konteynırları kaldırılarak çöp toplama saati geliyor.
Teknolojinin hızla gelişmesi ile birlikte giderek artış gösteren katı atıkların çevreye ve canlılara zarar vermeden toplanması, taşınması ve bertaraf edilmesi çağımızın önemli sorunları arasında olduğunu ifaden eden Belediye Başkanı Selim Aşkın, daha temiz ve yaşanabilir bir çevre için ilçemizde altı cadde üzerinde yer alan ev ve iş yerleri tarafından atılan evsel atıkların çevreye verdiği zararı önüne geçmek için belirli caddelerdeki çöp konteynırlarının kaldırıldığını bununla birlikte belediye temizlik işleri tarafından sabah 06.0007.00 ile akşam 19.00 21.00 saatleri arası olmak üzere günde iki kere evsel atıkların toplanacağını söyledi.
Vatandaşlarımızın istekleri ve talepleri doğrultulsunda hayata geçirilen bu uygulama da caddelerde üzerinde buluna ev ve işyerlerinin bu kurallara uyması aksi takdirde cezai işlem uygulanacağı bildirildi.
Uygulamanın yapılacağı caddelerin; Yunus Emre, Tabduk Emre, Şehit Ahmet Akdeniz caddeleri, Turgut Özal Bulvarı, 120 Evler Caddesi olduğu belirtildi. Çöp toplama saatlerinin ise, sabah 06.00-07.00 , akşam 19.00 21.00 olduğu kaydedildi.
(HY-ERG-Y)

28.01.2013 13:11:26 TSI

Editör: Wan Haber