Kula'da modern bir iş yeri daha hizmete girdi. KOSGEB kurslarını takip edip, desteğinden faydalanan girişimci cafe-restoran açtı.
Tabduk Emre Caddesi'ndeki Çınaraltı Cafe-Restauran'ın açılışına Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Manisa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necati Abalı, Kula İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İncili, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Özel, PTT Şube Müdürü Mustafa Demir ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Başkan Aşkın, "Kula'da böyle modern iş yerlerine ihtiyacı var. Her geçen gün yeni ve modern bir görünüme kavuşan Kula, ilerleyen zamanlarda daha da gelişerek turizm kenti olma yolunda bir adım daha atmış olacaktır. İş yerini ciddi bir emek ve gayretle açan Özgür Aslan kardeşimize, bu başarılı çalışmasından dolayı teşekkür ederim" dedi.
İşletmeci Özgür Aslan ise, "Yunus Emre Anadolu Lisesi kantinini işletiyordum. Kaliteli ve halka hitap eden bir iş yeri açmak istedim. KOSGEB kurslarına katılıp, desteklerinden faydalanarak bu işyerini Kula'ya kazandırdık. Amacımız Kulalı vatandaşlara ve ilçemize gelen konuklara kaliteli hizmet vermek" diye konuştu.
(HY-ERG-Y)

30.01.2013 15:13:30 TSI

Editör: Wan Haber