Kula Belediyesi Voleybol Takımı, ligin ikinci yarısı ikinci maçında güçlü rakibi Kütahya Evliya Çelebi hastanesi spor'u deplasmanda net skorla yenerek galibiyet serisini sürdürdü.
Kula'yı Türkiye Erkekler Voleybol 3. Ligi'nde temsil eden Kula Belediyespor takımı, Evliya Çelebispor'u kendi seyircisi önünde 3-0 yenerek, 3 puanın sahibi oldu.
Kula Spor Salonu'nda oynan karşılaşmanın ilk setini 25 20 Kula Belediyespor kazandı. ikinci seti 25 16 ve . 3. sette de rakibine taviz vermeyen Belediyespor, bu seti de 25-13 kazanarak sahadan 3 0 galibiyetle ayrıldı.
Takımın Teknik Patronu Mehmet Eroğul, maçtan sonra yaptığı açıklamada, " Kula belediye spor olarak bugün galip gelerek ikinci yarıyı 2 de 2 yaptık dedi Eroğul "Büyük başarı gösteren oyuncularımız ile kadromuza yapmış olduğumuz takviyelerle şampiyon olarak hedeflerinin 2 lig olarak belirlediklerini söyledi. Ve bu galibiyetten dolayı voleybolcularını teşekkür etti. Maçta belediye spor alt yapısından yetişen gençleri de sans veren Teknik patron Eroğul gençlerin performansından memnun olduğunu da belirtti
Belediye spor başkanı Mehmet Yavaş "Kazanmasını bildik. 3 puan aldığımız için mutluyuz. Galibiyet sersini sürdürerek 2 de 2 yaptık. Önümüzdeki maçları da kazanarak hedefimize ulaşmak istiyoruz.
Maç bitiminde Başkan Mehmet Yavaş yöneticiler İsmail Temel Abdi Atatoprak, Hasan Yiğen voleybolcular ile hatıra galibiyet fotoğrafı çektirdi.

20.01.2013 15:40:34 TSI

Editör: Wan Haber