Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinde, Belediye Meclis Üyeleri inşaatı süren yeni belediye binasındaki çalışmaları yerinde inceledi.
Küçükköy Belediyesi'nin 2013 yılına ait ilk meclis toplantısına mola verildiği sırada Belediye Başkanı Mesut Ergin öncülüğünde, belediyenin bulunduğu kampusta inşaatı süren yeni belediye sarayında incelemelerde bulundu. Dış cephe kaplamasının Sarımsak taşıyla kaplandığı binanın son derece modern bir görünüme kavuştuğu dikkatlerden kaçmazken, binanın içinin de oldukça kullanışlı koşullara sahip olduğu gözlendi. Geniş bir bodrum katının dışında 2 katlı olarak kaba inşaatının ardından ince işçiliğinin de tamamlanmak üzere olduğu gözlenen; bin 275 metrekarelik alanda yapılan Belediye Sarayı'nın 15-20 gün içinde tüm inşaatının tamamlanarak kendilerine teslim edileceğini kaydeden Ergin, meclis üyelerine; beldede kalıcı eserler bırakmak adına verdikleri destek nedeniyle teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.
Modern donanımlı Belediye Sarayında inceleme yapan Küçükköy Belediyesi'nin CHP, MHP ve AK Partili üyelerinin ise incelemelerinden son derece memnuniyet duyduklarını belirtmeleri ise dikkatlerden kaçmadı.
(SS-SŞ)

14.01.2013 15:48:21 TSI

Editör: Wan Haber